Register

User Registration
---

---
A+ A A-

Over ons

Mr. Brechtje J. Haverkate BAA studeerde in 2000 af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten als danspedagoge. Daarna studeerde zij af aan de Universiteit van Amsterdam in het arbeidsrecht. Zij heeft een eerste graad lesbevoegdheid. Zij heeft een internationale carrière als danspedagoge, choreografe en jurist, en is gastdocent recht aan diverse HBO onderwijsinstellingen. Zij houdt zich eveneens bezig met de visitatie en accreditatie van HBO onderwijs. Zij is oprichter en eigenaar van Haverkate Juristen en werkzaam als jurist bij Haverkate Juristen.

Mr. Cornelis D.M. Blom studeerde in 1991 af aan de Rijksuniversiteit Groningen in arbeids-, economisch- en ondernemingsrecht. Daarna studeerde hij didactiek aan de VU te Amsterdam en behaalde een eerste graad lesbevoegdheid. Hij is sinds 1991 als A&O adviseur, arbeidsjurist, advocaat, HR Manager en HBO-docent werkzaam geweest. Hij is als jurist werkzaam bij Haverkate Juristen.

Simon F. Haverkate BAA studeerde pedagogiek aan de Hogeschool Edith Stein. In 2009 studeerde hij af aan het Conservatorium te Amsterdam. Hij heeft verder meerdere financiële opleidingen gedaan. Hij heeft gewerkt als uitvoerend muzikant, docent en in financiële beroepen. Hij is bij Haverkate Juristen werkzaam als juridisch medewerker.

Mariska de Zwaan is sinds 2006 eigenaresse van TopConnect Telefoonservice.  Zij biedt telefoonservice en secretariaat op afstand. Zij is, met haar vijf medewerksters, voor Haverkate Juristen werkzaam als telefoniste.

Webdesign by Visual Impression