Register

User Registration
---

---
A+ A A-

Opleiding & Training

De ervaring heeft Haverkate Juristen inmiddels geleerd dat opleiden van medewerkers binnen een onderneming of instelling op juridisch vlak hen beter in staat stelt in een vroegtijdig stadium juridische en daarmee financiële risico’s te herkennen, signaleren en communiceren. Het succes van een onderneming of instelling wordt mede bepaald door haar lerend vermogen. Kennis actueel houden is essentieel.

Alle juristen en medewerkers van Haverkate Juristen hebben eveneens een didactische opleiding met succes afgerond. Zij hebben vele jaren opleidingen & trainingen ontwikkeld en verzorgd bij bedrijven en MBO en HBO onderwijs instellingen. Veel ligt “op de plank”. Op maat kan een programma worden gemaakt, precies toegesneden op uw medewerkers, waarmee een waardevolle bijdrage wordt geleverd aan het halen van de (leer)doelen van uw onderneming of instelling.

De “top 5” van interne opleidingen gaan over “dossiervorming in ontslagzaken”, “de zieke werknemer”, “de juridisch administratieve aspecten van personeelsdossiers”,  “contracten maken” en “medezeggenschap”.

Ieder scholingstraject begint met het inventariseren van leerdoelen en de beginsituatie. Voor onze standaard opleidingen en trainingen geldt het uurtarief van € 150,= excl. btw ongeacht het aantal deelnemers. Voor maatwerk maken wij graag een offerte.

Webdesign by Visual Impression