Register

User Registration
---

---
A+ A A-

Abonnement

Ondernemers, werkgevers en instellingen hebben altijd te maken met juridische vraagstukken. Preventief te werk gaan is noodzakelijk om juridische conflicten en (uit de hand lopende) kosten te beheersen. Kosten van juridische problemen ontstaan bijna altijd doordat er in een veel te laat stadium deskundig advies wordt gevraagd. Dat weten wij als geen ander en daar zit vooral voor u de winst! Haverkate Juristen biedt met haar abonnement een laagdrempelige voordelige oplossing om juridische risico’s te managen.

Met het abonnement van Haverkate Juristen krijgt u een eigen huisjurist. Daarmee hebt u altijd een jurist tot uw beschikking die uw onderneming of instelling kent, persoonlijk betrokken is en samen met u streeft naar een flinke besparing op uw juridische kosten.

Het abonnement kost € 100,= excl. btw per maand. Met het abonnement van Haverkate Juristen heeft u recht op het volgende:

Quickscan
Bij aanvang van het abonnement verricht Haverkate Juristen bij u op locatie een door haar zelf ontwikkelde QuickScan. Zo worden juridische risico’s in kaart gebracht en zo nodig verbeterpunten aangedragen.

Gratis rechtshulp
Iedere maand heeft u 1 uur gratis rechtshulp, telefonisch of per e-mail.

Korting
Het abonnement geeft recht op 20% korting op ons uurtarief en 20% korting op onze in house opleidingen en workshops.

De looptijd van het abonnement bedraagt minimaal 1 jaar. Gedurende het eerste jaar is het abonnement niet opzegbaar. Indien het aansluitend wordt voortgezet wordt het voortgezet voor onbepaalde tijd en is het per maand opzegbaar.


Webdesign by Visual Impression